bouwbesluittoetsing, gebouwinspecties en brandscans

Arboplanet levert hoge kwaliteit op het gebied van brandveiligheid. Door jarenlange ervaring kunnen wij u met onze kennis de persoonlijke service geven die u nodig heeft. Wij zijn uw adviserende, ondersteunende en betrouwbare partner. Wij zijn trots op ons werk en ronden onze projecten met kort lijnen altijd netjes af. Wij helpen gebouweigenaren en -gebruikers met, bouwbesluittoetsing, gebouwinspecties, brandscans en zijn inzetbaar als projectmanager. Ook voeren wij controles tijdens uitvoering van werkzaamheden uit en helpen met meerjarige onderhoudsplanningen. Kwaliteitsborging, bouwplantoetsing, schrijven van Plan van Eisen (PvE), vaststellen van gewenst beleid brandveiligheid  en projectvoorbereiding zijn voor ons geen enkel probleem. 

Wij kunnen ook optreden als deskundige partij bij volledige projecten, zoals inkoop(assistentie), kwaliteitsbewaking, dossiervorming (logboek), gesprekken met contact bevoegd gezag en hulp bij handhavingsproblemen.

Wij hebben geschoolde allround echte kennis van Bouwkundige, Installatietechnische en Organisatorische (BIO) brandveiligheid, onder andere door zitting in NEN, CCV, VBE, BBN, EAPFP en delen dit graag met opdrachtgevers. Ook marketing opdrachten voor (productie)bedrijven, schrijven van white papers, marktontwikkeling, productontwikkeling worden succesvol uitgevoerd.

Los van advies- inspecties en projectmanagement leveren wij vonkendetectie- en blussystemen tegen stofexplosies van T&B Electronic.